Samenwerkingspartners

Met de volgende praktijken werken wij regelmatig samen. In sommige gevallen kan het zo zijn dat er aanvullend een andere type behandeling nodig is om aan de gestelde behandeldoelen te kunnen werken. Hiervoor hebben wij een fijn netwerk van professionals die we kunnen inschakelen.

Praktijk Zonkinderen – psychomotorische therapie is een actieve vorm van therapie. Lees meer op hun eigen website over wat deze vorm van therapie inhoudt. Wanneer praten lastig gaat, maar ook bij prikkelverwerkingsproblemen en het beter leren aanvoelen van het eigen lijf. PMT is voor diverse hulpvragen in te zetten, waarbij binnen het team van Zonkinderen ieder zijn eigen specialisme heeft.

De groene kinderpsycholoog – Psycholoog Viviane Eekhout behandelt graag zoveel als mogelijk in de buitenlucht. De Groene Kinderpsycholoog staat voor professionele kindertherapie, die samen met een therapiehond wordt gegeven. Je kind wordt op een speelse manier geholpen. Dit kan ondersteunend zijn bij bijvoorbeeld rouw/scheiding. Maar ook voor behandeling van angsten en/ of fobieën.


Speltherapeut Jorien van der Lee – Jorien is onderdeel van het team van Goudeerlijk gevestigd in Monster. Jorien is een ervaren speltherapeut die door middel van spel een heleboel te weten kan komen over de belevingswereld van het kind en in dit spel ook samen met het kind tot verwerken, verbinden en leren komt.