Contact

Praktijk ZIN! Psychologie
Hoflaan 98
2691AV ‘s-Gravenzande
T: 0636551654
E: zinzi@zinpsychologie.nl

 

————————————————————————————————————————————

Voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak kan er een mail gestuurd worden. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Verwijzers kunnen ook contact opnemen via Zorgdomein of Zorgmail.

————————————————————————————————————————————

Informatie met betrekking tot eventuele wachttijd:
Update 29-10-2018: Het is mogelijk om aan te melden.
Er is nog een wachttijd, maar deze zijn wij aan het inlopen. Naar verwachting kunnen cliënten die nu aangemeld worden direct na de kerstvakantie starten en mogelijk kan de intake nog voor de kerstvakantie plaatsvinden. Indien u al eerder aangemeld heeft, dan geldt er uiteraard de wachttijd die eerder aan u persoonlijk genoemd is. Voor actuele informatie over de wachttijd kunt u altijd even contact opnemen.

Het streven is om na de intake zo snel mogelijk met de behandeling te beginnen. Hierdoor kan de wachttijd tot aan de intake wat langer zijn, zodat er daarna ook direct gestart kan worden.

Goed nieuws! We werken eraan om de wachttijd te verkorten. Per medio december en januari wordt het team uitgebreid, waardoor er weer veel ruimte ontstaat voor nieuwe aanmeldingen. Na de kerstvakantie hebben wij veel ruimte voor nieuwe cliënten om direct te starten. Hier kan al meer gelezen worden over de nieuwe teamleden.

————————————————————————————————————————————

Vakantie:
– In de kerstvakantie is de praktijk gesloten: van maandag 24 december 2018 t/m vrijdag 4 januari 2019.