Contact

Praktijk ZIN! Psychologie
Hoflaan 98
2691AV ‘s-Gravenzande

Medewerkers:
Zinzi van Schie
T: 06 36551654
E: zinzi@zinpsychologie.nl

Marinka Cok – de Vries
T: 06 37022733
E: marinka@zinpsychologie.nl

Judith van Dop – Dekker
E: judith@zinpsychologie.nl

————————————————————————————————————————————
Contact voor aanmeldingen:
Om aan te melden of voor vragen over aanmelden kan er een mail gestuurd worden aan: info@zinpsychologie.nl
Graag in deze mail al kort de reden van aanmelden benoemen en vermelden of er al een verwijzing is van de huisarts/SKT. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Verwijzers kunnen ook contact opnemen via Zorgdomein of Zorgmail. Overleg voorafgaand aan de verwijzing wordt gewaardeerd. De hulpvraag moet passend zijn binnen de basis-ggz, dat wil zeggen het betreft enkelvoudige problematiek.

————————————————————————————————————————————

Informatie met betrekking tot eventuele wachttijd:
Update 13-04-2022:

Wachttijd voor jongvolwassenen (18 – +/- 25 jr): We hebben op dit moment een aanmeldstop. Dit betekent dat er op dit moment geen nieuwe cliënten aangenomen kunnen worden.

Raadpleeg de informatie over vergoedingen voor 18+ hier. Voor de vergoede zorg is het nodig dat je een geldige verwijzing hebt van jouw huisarts. Bezoek altijd eerst de huisarts. We hebben geen contracten met verzekeraars, het is afhankelijk van je polis hoeveel van de zorgkosten je vergoed kan krijgen.

Wachttijd voor kinderen (tot 18 jaar): We hebben op dit moment een aanmeldstop. Dit betekent dat er op dit moment geen nieuwe cliënten aangenomen kunnen worden.

Voor de vergoede zorg ( tot 18 jaar) is het nodig dat u een geldige verwijzing heeft vanuit het SKT (sociaal kernteam van de gemeente) of uw huisarts. Bespreek de situatie dan ook altijd eerst met ofwel het SKT ofwel uw huisarts. Wij hebben een contract met de h10 gemeenten: oa Westland, Haaglanden, Delfland. Let op! Hoek van Holland valt buiten dit contractgebied.

————————————————————————————————————————————

Maatregelen Corona – Praktijk ZIN! Psychologie

Ons doel blijft om zo goed mogelijke, persoonlijke zorg te verlenen. Ook in deze tijd staat dit voorop en daarom zijn de onderstaande afspraken van groot belang.

 • De gang is klein, waardoor het ook nodig is dat er niet te veel mensen tegelijk aanwezig zijn.
  Wat vragen we van jullie:
  – Kom niet te vroeg, maar ook niet te laat.
  – Kinderen nemen zoveel mogelijk buiten afscheid van de ouder/verzorger die hen brengt en worden ook buiten weer opgehaald. Tenzij anders afgesproken en de sessie samen met de ouder gestart/afgesloten wordt.
 • Digitaal werken middels beeldbellen.
  We hebben de mogelijkheid om digitaal te werken. Dit kan in veel gevallen even effectief zijn. Sommige kinderen/jongeren ervaren het als prettiger, daar zij vanuit hun eigen omgeving de mogelijkheid hebben om met de behandelaar contact te hebben. Dit kan ook incidenteel ingezet worden, bijvoorbeeld bij ziekte/verkoudheidsklachten.
  Indien wij inschatten dat beeldbellen goed mogelijk is, dan zullen wij dit voorstellen om dit als zodanig af te spreken. Indien je zelf de voorkeur hebt voor beeldbellen, laat het ons dan weten.

Hierbij is het volgende belangrijk:
– Thuis is er een goede wifi/internetverbinding nodig.
– Ga op een rustig plekje zitten, waarbij je niet gestoord wordt en ook het gevoel hebt vrij te kunnen praten.

Intakes
Op dit moment gelden er geen aangepaste afspraken voor de intakes.

Verder blijven de standaard maatregelen van kracht:
– We geven elkaar geen hand
– Desinfecteer je handen bij binnenkomst
– We houden zoveel als mogelijk afstand in de kamer

Bij klachten: verkoudheid, hoesten, verhoging, koorts blijf je thuis. Indien er iemand binnen jouw huishouden benauwdheidsklachten heeft en/of koorts heeft blijf je ook thuis. In dit soort gevallen kan de afspraak digitaal wel doorgaan.

Laten we goed op onszelf passen en de mensen om ons heen.

Groetjes,

Team ZIN!