Contact

Praktijk ZIN! Psychologie
Hoflaan 98
2691AV ‘s-Gravenzande

kvk: 60220252

Medewerkers:
Zinzi van Schie
T: 06 36551654
E: zinzi@zinpsychologie.nl

Marinka Cok – de Vries
T: 06 37022733
E: marinka@zinpsychologie.nl

Judith van Dop – Dekker
E: judith@zinpsychologie

————————————————————————————————————————————
Contact voor aanmeldingen:
Om aan te melden of voor vragen over aanmelden kan er een mail gestuurd worden aan: info@zinpsychologie.nl
Graag in deze mail al kort de reden van aanmelden benoemen en vermelden of er al een verwijzing is van de huisarts/SKT. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op, maximaal binnen 4 werkdagen.

Verwijzers kunnen ook contact opnemen via Zorgdomein of Zorgmail. Overleg voorafgaand aan de verwijzing wordt gewaardeerd. De hulpvraag moet passend zijn binnen de basis-ggz, dat wil zeggen dat het enkelvoudige problematiek betreft.

Informatie met betrekking tot eventuele wachttijd:
Update 22-5-2023:

Wachttijd voor jongvolwassenen (18 – +/- 25 jr): Er kan op dit moment niet aangemeld worden. De wachttijd is te hoog opgelopen. Zodra aanmelden weer mogelijk is communiceren we dit via de website.

Raadpleeg de informatie over vergoedingen voor 18+ hier. Voor de vergoede zorg is het nodig dat je een geldige verwijzing hebt van jouw huisarts. Bezoek altijd eerst de huisarts. We hebben geen contracten met verzekeraars, het is afhankelijk van je polis hoeveel van de zorgkosten je vergoed kan krijgen.

Wachttijd voor kinderen (tot 18 jaar): Er kan op dit moment niet aangemeld worden. De wachttijd is te hoog opgelopen. Zodra aanmelden weer mogelijk is communiceren we dit via de website.

Voor de vergoede zorg ( tot 18 jaar) is het nodig dat u een geldige verwijzing heeft vanuit het SKT (sociaal kernteam van de gemeente) of uw huisarts. Bespreek de situatie dan ook altijd eerst met ofwel het SKT ofwel uw huisarts. Wij hebben een contract met de h10 gemeenten: oa Westland, Haaglanden, Delfland.
Let op! Hoek van Holland valt buiten dit contractgebied.
Let op! Het contract met de gemeente Den Haag stopt per 1-1-2024, daar zij overgaan op een andere aanbestedingsvorm.

————————————————————————————————————————————