Contact

Praktijk ZIN! Psychologie
Hoflaan 98
2691AV ‘s-Gravenzande

Medewerkers:
Zinzi van Schie*
T: 06 36551654
E: zinzi@zinpsychologie.nl

Marinka Cok – de Vries
E: marinka@zinpsychologie.nl

Judith van Dop – Dekker
E: judith@zinpsychologie.nl

————————————————————————————————————————————
*Voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak kan er een mail gestuurd worden aan Zinzi. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Verwijzers kunnen ook contact opnemen via Zorgdomein of Zorgmail. Overleg voorafgaand aan de verwijzing wordt gewaardeerd.

————————————————————————————————————————————

Informatie met betrekking tot eventuele wachttijd:
Update 24-9-2020:

Wachttijd voor jongvolwassenen (18 – +/- 25 jr): Aanmelden is mogelijk. Intake waarschijnlijk mogelijk binnen 3 tot 5 weken. 

Raadpleeg de informatie over vergoedingen voor 18+. We hebben geen contracten met verzekeraars, het is afhankelijk van je polis hoeveel van de zorgkosten je vergoed kan krijgen.

Wachttijd voor kinderen (tot 18 jaar): Aanmelden is mogelijk. Intake waarschijnlijk mogelijk binnen 3 tot 5 weken. 

Voor de vergoede zorg ( tot 18 jaar) is het nodig dat u een geldige verwijzing heeft vanuit het SKT (sociaal kernteam van de gemeente) of uw huisarts. Bespreek de situatie dan ook altijd eerst met ofwel het SKT ofwel uw huisarts. 

————————————————————————————————————————————

Maatregelen ivm Corona in de praktijk:

Hier in de praktijk houden we ons vanzelfsprekend aan de voorschriften vanuit het RIVM.

  • We geven elkaar geen hand, maar zwaaien (of andere begroeting naar keuze 😊) naar elkaar.
  • Handen reinigen bij binnenkomst.
  • Afspraken kunnen alleen doorgaan als zowel cliënt (en zijn/haar familie) als de behandelaar klachtenvrij zijn. Ook ‘milde’ klachten zijn niet toegestaan. Gelieve afzeggen in geval van klachten, in sommige gevallen kan een digitaal consult uitkomst bieden.
  • We proberen de tijd tussen de afspraken ruimer te plannen, zodat er zo min mogelijk mensen tegelijk in de hal aanwezig zijn.
  • We vragen aan ouders om tijdens de afspraak van uw kind niet in de hal te wachten (tenzij u de enige wachtende ouder bent, dan is dit uiteraard wel toegestaan).
  • In de praktijk kunt u verwachten dat wij de hygiëne heel serieus nemen en dat objecten die vaak aangeraakt worden extra gereinigd worden.

Laten we goed op onszelf passen en de mensen om ons heen.

Groetjes,

Team ZIN!