Contact

Praktijk ZIN! Psychologie
Hoflaan 98
2691AV ‘s-Gravenzande

Medewerkers:
Zinzi van Schie*
T: 06 36551654
E: zinzi@zinpsychologie.nl

Marinka Cok – de Vries
E: marinka@zinpsychologie.nl

Judith van Dop – Dekker (per 1-4-2020)
E: judith@zinpsychologie.nl

————————————————————————————————————————————
*Voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak kan er een mail gestuurd worden aan Zinzi. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Verwijzers kunnen ook contact opnemen via Zorgdomein of Zorgmail. Overleg voorafgaand aan de verwijzing wordt gewaardeerd.

————————————————————————————————————————————

Informatie met betrekking tot eventuele wachttijd:
Update 16-3-2020. In verband met de situatie rondom Corona zijn alle afspraken in de praktijk op dit moment onder voorbehoud. We zullen zoveel als mogelijk in deze periode overstappen op digitaal behandelen, oftewel middels beeldbellen.

Wachttijd voor jongvolwassenen (18 – +/- 25 jr): Aanmelden is mogelijk. We bekijken op dit moment per dag de situatie en de mogelijkheden. 

Raadpleeg de informatie over vergoedingen. We hebben geen contracten met verzekeraars, het is afhankelijk van je polis hoeveel van de zorgkosten je vergoed kan krijgen.

Wachttijd voor kinderen (tot 18 jaar): Aanmelden is mogelijk. We bekijken op dit moment per dag de situatie en de mogelijkheden. 

Voor de vergoede zorg is het nodig dat u een geldige verwijzing heeft vanuit het SKT (sociaal kernteam van de gemeente) of uw huisarts. Bespreek de situatie dan ook altijd eerst met ofwel het SKT ofwel uw huisarts. 

————————————————————————————————————————————

Maatregelen ivm Corona in de praktijk:

Hier in de praktijk houden we ons vanzelfsprekend aan de voorschriften vanuit het RIVM.

  •  Komende tijd wordt er voorafgaand aan de geplande afspraak contact opgenomen om samen af te stemmen hoe de behandeling in deze tijd vorm te geven. We gaan zoveel mogelijk overstappen op digitaal behandelen. Dit is niet voor iedereen even passend, dus zullen we in overleg treden om samen tot een oplossing te komen.

Indien er wel sprake is van een afspraak in de praktijk, dan gelden de volgende maatregelen:

  • We geven elkaar geen hand, maar zwaaien (of andere begroeting naar keuze 😊) naar elkaar.
  • Afspraken kunnen alleen doorgaan als zowel cliënt als de behandelaar klachtenvrij zijn. Ook ‘milde’ klachten zijn niet toegestaan.
  • We proberen de tijd tussen de afspraken ruimer te plannen, zodat er zo min mogelijk mensen tegelijk in de hal aanwezig zijn.
  • We vragen aan ouders om tijdens de afspraak van uw kind niet in de hal te wachten (tenzij u de enige wachtende ouder bent, dan is dit uiteraard wel toegestaan).
  • In de praktijk kunt u verwachten dat wij de hygiëne heel serieus nemen en dat objecten die vaak aangeraakt worden extra gereinigd worden.

Laten we goed op onszelf passen en de mensen om ons heen.

Groetjes,

Team ZIN!